TRANSFERA

Kompanija “Transfera” je osnovana 2003. godine u Beogradu. Prvobitna delatnost se odnosila na carinsko zastupanje, da bi tokom godina proširila svoj portfolio usluga i izgradila dobre poslovne i partnerske odnose sa klijentima i dobavljačima.

Postojeća struktura naše kompanije kreirana je 2013. godine kada je “Transfera” oformila prepoznatljiv i jak tim koji je doneo novu snagu i kvalitet usluga našim klijentima.

Danas je Transfera već prepoznatljiva logistička kompanija u regionu sa konstantnim rastom i razvijenom infrastrukturom, skladištima i kancelarijama.

Kompanija TRANSFERA kao 3PL provajder preuzima sve logističke zahteve i omogućuje Vama i Vašoj kompaniji fokus na osnovnu delatnost

Kompanija Transfera poseduje sertifikate kvaliteta ISO 9001 – sistem menadzmenta kvalitetom/ ISO 14001 –
sistem upravljanja zastitom zivotne sredine / ISO 18001 – sistem upravljanja zastitom zdravlja I bezbednoscu na radu.

Transfera pruža pravovremenu, sigurnu i pouzdanu uslugu klijentima, poslujući na visoko stručnom nivou, uz otvorenu i ljubaznu komunikaciju naših zaposlenih. Korišćenjem naših usluga dobijate sigurnost, pouzdanost i kvalitet usluge uz niske troškove realizacije.

Naš osnovni princip je integracija klijenata i zaposlenih u jedan produktivan tim radi kontinuiranog podizanja kvaliteta i pružanja inovativnih rešenja realizacije logističkih usluga, uz društveno odgovorno poslovanje.

Najbitnije o nama

Transfera d.o.o.
Savski nasip 7,
11070 Beograd,
Srbija

sanja.raickovic@transfera.com

 

Tribina

Četvrtak 10.12. od 10h, predavač Miloš Simonović, tema -Implementacija savremenih softverskih rešenja u logistici.