MILŠPED GROUP

Milšped Grupa, jedna od vodećih logističkih kompanija na Balkanu i u Evropi, ide u korak sa svim svetskim logističkim kompanijama i u skladu s tim širi svoje poslovanje, unapređuje usluge, povećava kapacitete, ulaže u nove projekte, zapošljava nove ljude, pruža šansu mladima da steknu iskustvo kakvo se može dobiti samo u najvećim evropskim kompanijama.

Kroz svoje dvadesetsedmogodišnje poslovanje i sa kancelarijama na 3 kontinenta, u 12 zemalja, i skoro oko 3000 zaposlenih, Milšped spaja različite tačke na zemaljskoj kugli različitim transportnim i poslovnim rešenjima, a najprestižniji svetski sertifikati u poslu kojim se bavimo svedoče o visokom kvalitetu naših usluga. Milšped pokriva sve logističke usluge - organizaciju međunarodnog i domaćeg transporta i distribucije, carinsko posredovanje i zastupanje, skladištenje robe, usluge brodskog, avio i železničkog transporta, kao i auto-logistiku. Ipak, najveća snaga naše kompanije su zapravo naši zaposleni, a jedan od osnovnih postulata politike zapošljavanja kompanije.

Milšped jeste angažovanje mladih diplomiranih stručnjaka različitih struka i pružanje prvog radnog iskustva istim kroz obuke, treninge i edukacije, uz mogućnost da svoja dalja usavršavanja i znanja steknu u nekim od naših poslovnica u Evropi, Kini i SAD, gde do izražaja može doći sav njihov potencijal. Kroz rad u našoj kompaniji mladi ljudi željnji znanja od najiskusnih stručnjaka mogu naučiti sve tajne logističkog i transportnog biznisa.

Ako i ti želiš da budeš deo našeg tima, prijavi se.
Čekamo te!

Najbitnije o nama

Milšped d.o.o.
Bulevar Zorana Đinđića 121
11070 Novi Beograd,
Srbija

nevena.banovic@milsped.com
 

Tribina

Sreda 09.12. od 11h Tema: Osnovni principi i načini funkcionisanja autologistike Predstavnik Milšpeda: Stefan Milić, Autologistika