DHL

DHL Express slobodno možemo nazvati „SVET U SVOM NAJBOLJEM IZDANJU“. Globalna mreža, najsavremenija infrastruktura i prisustvo u preko 220 zemalja i teritorija čine DHL najglobalnijom kompanijom. Sve ovo dopunjeno je onim što zaista čini razliku između dobrih i izuzetnih u svom poslu a to je tim od 100.000 posvećenih zaposlenih koji svakodnevno pružaju izuzetan kvalitet usluge i održavaju DHL u statusu svetskog lidera u oblasti transporta i logistike.

DHL Express je odigrao značajnu ulogu u istoriji globalne trgovine i svojim uslugama svet učinio „bližim i jednostavnijim“ za sve svoje korisnike. Nestala je razlika izmenju „velikih“ i „malih“ kompanija tako što je korišćenjem usluga DHL-a omogućeno svima da se ravnopravno takmiče na svetskom tržištu.

Poslednjih godina četiri najvažnija trenda koja su uticala na svet logistike su Globalizacija, Digitalizacija, Elektronska trgovina i Održivost. Ova četiri trenda stvorila su novi Digitalni svet u kojem DHL nastavlja da dostavlja izvrsnost od vrata do vrata, oslanjajući se na digitalne transformacije koje su već u mehanizmu kompanije. DHL oduvek revolucionarizuje, oblikuje i pojednostavljuje svet logistike zahvaljujući posvećenosti zaposlenih, njihovoj brzini, fokusiranosti na potrebe klijenata i stavu da se sve može.

DHL kontinuirano investira u svoju infrastrukturu i svoje zaposlene što svakako predviđa sjajnu budućnost i u vremenima koja dolaze.
 

Najbitnije o nama

DHL
Jurija Gagarina 36v,
11000 Beograd,
Srbija

hrt-rs@dhl.com

Video prezentacija

Strategija DHL

Panel diskusija

Sreda 09.12. u 14h - "Budućnost logistike" – moderator Darko Babić, generalni direktor.