COCA-COLA HBC SRBIJA

Coca-Cola HBC Srbija proizvodi, prodaje i distribuira najpoznatije bezalkoholno piće na svetu. Kao Coca-Cola Sistem koji čine kompanija Coca-Cola i Coca-Cola HBC Srbija, prisutni smo od 1997. godine. 

Fabrika za flaširanje Coca-Cola napitaka otvorena je u Zemunu pre više od pola veka. Prva Coca-Cola flašica proizvedena je davne 1968. godine, a njena etiketa bila je ispisana na ćirilici. Na istom mestu gde se i danas nalazi naša punionica, na jednoj proizvodnoj liniji, svega 30 zaposlenih krenulo je u osvajanje tržišta. Danas, preko 1000 sjajnih ljudi brine o tome da omiljeni napitak stigne sa proizvodne trake na našu trpezu. 

Coca-Cola HBC Srbija čine punionica u Zemunu sa regionalnim Centrom za sokove i fabrika Vlasinka. Osim sa dve punionice, raspolažemo i sa tri distributivna centra. Blisko sarađujemo sa preko 37000 kupaca i preko 1700 dobavljača.

Zahvaljujući svojoj nepresušnoj inspiraciji i želji da pružimo proizvode najvišeg kvaliteta, trudimo se da snažan portfolio koga čine svetski poznati, ali i lokalni brendovi, dodatno ojačamo inovativnim napicima. Nedavnom akvizicijom konditora Bambi, ostvarili smo i iskorak u novu kategoriju, ai to kako bismo zaokružili naše prisustvo u svim prilikama za konzumaciju, od doručka pa sve do pravih noćnih dešavanja.

Poslovanjem dugim preko 50 godina izgradili smo jedan od najaktivnijih i najuspešnijih sistema, vrednog partnera lokalne zajednice, najpoželjnijeg poslodavca za mlade i pouzdanog partnera u očima kupaca i dobavljača. Osim što nastojimo da svojom ponudom zadovoljimo potrebe tržišta i ostvarimo dobar poslovni rezultat, trudimo se da svojim inicijativama i aktivnostima pokrenemo promene na bolje. Ohrabrujemo svoje zaposlene da napreduju i ostvare svoj potencijal, osnažujemo mlade nezaposlene da rade na sebi i pronađu adekvatno zaposlenje, pružamo podršku preduzetnicima sa juga Srbije i aktivno se bavimo gorućim temama zaštite životne sredine. Sa svojim zaposlenima, partnerima, dobavljačima, kupcima i potrošačima gradimo bolju budućnost lokalne zajednice u kojoj živimo i radimo.

Najbitnije o nama

Coca-Cola Hellenic Bottling Company Srbija
Batajnički drum 14-16,
11080 Zemun - Beograd,
Srbija

Serbia.Montenegro.Careers@cchellenic.com

Tribina

Utorak 08.12. od 13h Avanture jedne Coca-Cola boce